jueves, 19 de enero de 2017

PREMIS DEL CONCURS DE CHRISTMAS D’INFÀNCIA MISSIONERA


PREMIS DEL CONCURS DE CHRISTMAS D’INFÀNCIA MISSIONERA

Ya son dos chicos los que han pasado por la delegación de Misiones a recoger sus premios como ganadores del concurso que realizamos de postales con motivo navideño.

En las imágenes aparecen Irene y Álex.


Álex Palmer, del col·legi Sant Antoni Abat de Son Ferriol, va rebre un diploma i un obsequi de mans del Vicari General de la Diòcesi.



Amb motiu de la Jornada d'Infància Missionera 2017, que porta el lema "Segueix-me", Obres Missionals Pontifícies i el Secretariat d'Infància Missionera convocaren, amb vista a les festes nadalenques del passat 2016, un concurs de targetes de nadal, que recollia la visió dels nins sobre el Nadal. Aquest dimecres es lliuraren els premis dels dos finalistes de la fase diocesana. Álex Palmer, de 6 anys de l’escola Sant Antoni Abat de Son Ferriol, va rebre un diploma i un premi de la mà del Vicari General, Mn. Antoni Vera.


TUTORA Y DIRECTOR DEL COLEGIO SAN ANTONIO ABAT ACOMPAÑANDO A ÁLEX EN LA ENTREGA DEL PREMIO.


Irene nos ha visitado hoy con mucha felicidad por haber ganado el premio de este concurso y no ha dudado en ponerse la gorra de Infancia Misionera en cuanto la ha visto. Tan feliz ella como nosotros de ver que el espíritu navideño y misionero tocan a estos niños que crecen en valores.