viernes, 1 de julio de 2011

Reunión de misioneros en el mundo

RELIGIOSOS I LAICS QUE HAN TREBALLAT A MISSIONS COMPARTIREN EXPERIÈNCIES A SÓLLER
Sóller, 30 de juny de 2011 09:30:00

En el marc dels actes del 30è aniversari del Grup d'Animació Missionera.

En el marc dels actes del 30è aniversari del Grup d'Animació Missionera, dimarts va tenir lloc a la Rectoria un col·loqui amb la participació de Mn. Bartomeu Barceló, Joan Joy, Joan Frau, Josep Rullan, Sor Josefina Bujosa, Catalina Alcover.

Tots ells explicaren les seves experiències a missions, alhora que es va posar de manifest com és de difícil en el futur seguir endavant, especialment pel que fa a missioners, a causa de la manca de vocacions.

Els laics que han tingut ocasió de treballar a Missions també comentaren com va ser aquest fet i la impressió que s'emportaren i com, en bona part, l'experiència els va canviar la vida.

Mn. Bartomeu Barceló explicà també la situació de la dona al Burundi que, fins ara vivia dins una cultura molt masclista i com ara la cosa, a poc a poc, comença a canviar.

També el públic present va poder intervenir fent les seves preguntes i comentaris, i els participants al col·loqui, moderat per Jeroni Bisbal, varen agrair la labor que realitza el grup de Missions animant-los a seguir.